Zoals we al eerder genoemd hebben staat service bij ons op de eerste plaats. De klant komt eerst en dan de auto. Wij nemen de klant serieus en proberen deze zoveel mogelijk te betrekken met alles wat er met zijn of haar auto gebeurt.

 • Bovag
 • Onderhoud en reparaties
 • Schade
 • Ruitschade
 • Verkoop / inruil
 • Financiering
 • Verzekering
 • RDW
 • Airco-service
 • Diagnose apparatuur
 • Fabrieksgarantie
 • Granulaatreiniging
 • Hybride en ev specialist.

Bovag

Wij zijn sinds ons bestaan al aangesloten bij de Bovag. BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. BOVAG is een vereniging van personenauto- en truckdealers, algemene auto-, tweewieler-, caravan-, aanhangwagen-, motorenrevisie-, autoverhuur- en autowasbedrijven, verkeersopleidingen en tankstations. Het is een brancheorganisatie die dient als platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum. BOVAG lobbyt, organiseert kwaliteitszorg en adviseert afdelingen. Daarnaast is BOVAG een werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandigheden en onderwijs. Bovendien zorgt BOVAG als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling. Kortom, BOVAG biedt op een breed front een grote meerwaarde aan bij BOVAG aangesloten bedrijven .

Onderhoud / reparaties

Wij voeren elk soort onderhoud en reparaties uit aan uw auto. Om te voorkomen dat u na afloop voor verrassingen komt te staan informeren wij de klant altijd van te voren over de te verrichte reparaties die nodig zijn. Wij hebben geen (lange) wachttijden…u kunt bij ons vaak nog dezelfde week terecht. Maar mocht u echter een acuut probleem hebben, dan zorgen wij voor een acute oplossing. Vervangend vervoer kost bij ons €. 15,- per dag.

Schade

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Als de schade van zulke grootte is dat er een schade-expertise vooraf dient plaats te vinden brengt u de auto eerst met de kentekenpapieren op de dag dat de schade-expert komt. Wij proberen dan samen met de schade-expert tot een schadebedrag te komen waarvoor de schade gerepareerd kan worden. Na afloop betaalt u ons expertisekosten (10% van het schadebedrag)…dit is meestal wanneer u besluit de schade niet (bij ons) te repareren. Dit wordt verrekend als u de schade wel bij ons laat maken.

Ruitschade

Heeft u een ster in uw voorruit? Wij hebben de professionele apparatuur in huis om uw ruit kostenloos* te repareren, vanaf W.A. extra verzekerd zonder eigen risico (* door de meeste verzekeraars).

Verkoop / inruil

Wij verkopen gebruikte, maar ook nieuwe auto’s. Wij hebben altijd occasions in verschillende prijsklassen. Wij ruilen in principe op elke auto in. Onze occasions worden afgeleverd met een nieuwe APK, afleveringsbeurt, 6 maanden Bovag garantie vanaf €. 4.500,- en NAP. Wanneer u bij ons komt voor een gebruikte of nieuwe auto proberen wij samen met u te kijken naar wat voor u een geschikte auto is, wij laten u aan het woord. Bij een nieuwe auto krijgt u ook bij ons 2 jaar fabrieksgarantie. Dat u uw fabrieksgarantie verliest wanneer u uw auto niet bij een dealer laat onderhouden (tijdens de garantieperiode) is achterhaalde informatie. Wij kunnen dezelfde service leveren.

Financiering

Als u een auto wilt leasen of financieren kunnen wij u ook hierin advies geven.
Wij brengen de particuliere financiering onder bij de Bovemij de verzekeraar van de BOVAG

Verzekering

Bent u niet tevreden met uw huidige autoverzekering of bent u geinteresseerd naar wat voor u de beste en wellicht de goedkoopste verzekering is ? Ook dat zoeken wij uit.
De BOVAG autoverzekering is als beste getest door de consumentenbond! Vraag ons om een vrijblijvende offerte!!

Fabrieksgarantie

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Koopt u uw nieuwe auto via ons autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat doen. Wat anderen ook zeggen. Het is namelijk verplicht in de Europese wetgeving. Als u uw auto bij ons autobedrijf in onderhoud geeft blijft de fabrieksgarantie dus gewoon intact! U koopt er dus de auto van het merk van uw keuze, tegen concurrerende voorwaarden en met volledige behoud van de fabrieksgarantie. Dicht in de buurt, bij het autobedrijf dat u persoonlijk kent.

Granulaatreiniging

Bij ons kunt u terecht met al uw THP motor problemen. Deze motoren vervuilen vaak en moeten worden gereinigd d.m.v. een granulaat behandeling. Tijdens deze reparatie controleren wij ook de staat van de turbo en de distributie ketting. Het probleem van een vervuiling merk je buiten de storingslampjes aan het licht inhouden bij een constante snelheid. Deze problemen komen voor bij merken als BMW, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Renault enz. met name de turbo motoren hebben hier last van.

Hybride en ev specialist.

Onlangs monteurs zijn klaar voor de toekomst! We beschikken over de juiste kennis om ons hybride en EV specialist te noemen en er aan te mogen werken. Onze Aixam brommobiel afdeling beschikt over een volledig elektrische demo. Onze elektrische brommobielafdeling is de specialist van Nederland.