Apk Hilversum

APK Hilversum snel en vakkundig uitgevoerd. Heeft u een personen- of licht bedrijfsauto tot 3500kg? Dan kunt u bij ons terecht voor een Apk keuring in Hilversum. APK Hilversum laat je natuurlijk uitvoeren bij Citroën Service van Beers. Een APK keuring voor een benzine auto kost €35,- en voor diesel auto's €55,-. Deze prijzen zijn inclusief keuring, viergas-, OEBDII- of roetmeting, afmeldkosten, keuringsrapport en BTW. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

Apk keuring verplicht

De APK is een verplichte keuring ter bevordering van het milieu en de verkeer veiligheid. Een APK is geen onderhoudsbeurt. Vaak word een Apk-keuring wel in combinatie met een onderhoudsbeurt uitgevoerd. I.c.m. een grote onderhoudsbeurt is de APK keuring bij ons gratis . Wij melden ook bij afkeur de afkeur punten bij het RDW. Eventuele reparaties komende uit de APK kunnen wij voor u verzorgen. U kunt bij ons ook online een APK afspraak maken door hier te klikken.

Meer informatie over de APK keuring:

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Controle RDWAPK Hilversum bij Citroën Service van Beers

Steekproef op goedkeur en afkeur. De RDW controleert ons regelmatig of de Apk-keuringen goed zijn uitgevoerd. Dit doen zij door middel van steekproeven. Is uw auto voor een steekproef geselecteerd, dan bent u verplicht hieraan mee te werken. De APK-controleur van de RDW is uiterlijk binnen 90 minuten bij uw auto aanwezig. De RDW controleert ook de afkeur punten, zo weet u zeker dat wij niet zomaar iets afkeuren. U kunt bij ons ook online een APK afspraak maken door hier te klikken.